Μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα στον ιστότοπο της Topeo χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα εργαλεία πληρωμής:

Με αντικαταβολή του πακέτου

Η αξία των παραγγελθέντων προϊόντων και υπηρεσιών μπορεί να καταβληθεί στον courier ακόμη και όταν παραδοθούν στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει.

τραπεζική μεταφορά

Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τραπεζικό έμβασμα με βάση το προτιμολόγιο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει μετά την καταχώρηση του ποσού (συνολική αξία τιμολογίου) στον λογαριασμό μας.

Για πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα που εκδίδονται με το λογότυπο Visa και MasterCard (Visa / Visa Electron και Mastercard / Maestro) χρησιμοποιείται το σύστημα 3D Secure που αναπτύχθηκε από την υπηρεσία ePayment - Stripe. Αυτό το σύστημα παρέχει διαδικτυακές συναλλαγές με το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με αυτές που γίνονται στο ΑΤΜ ή στο φυσικό περιβάλλον, στον έμπορο. Πρώτα απ 'όλα, το 3D Secure διασφαλίζει ότι καμία πληροφορία που σχετίζεται με την κάρτα σας δεν μεταφέρεται ή αποθηκεύεται, ανά πάσα στιγμή, σε διακομιστές ElectroFun ή διακομιστές ePayment, τα δεδομένα αυτά εισάγονται απευθείας στα συστήματα Visa και MasterCard. Επιπλέον, το 3D Secure είναι ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας των κατόχων κάρτας σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας κατόχου κάρτας βασίζεται στον κωδικό ασφαλείας που είναι γνωστός μόνο στον κάτοχο και πραγματοποιείται μόνο σε διακομιστές Visa ή MasterCard, ανάλογα με την περίπτωση. Το σύστημα 3D Secure σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές με οποιαδήποτε κάρτα που εκδίδεται με άδεια Visa ή MasterCard, συμπεριλαμβανομένων των χρεωστικών και ηλεκτρονικών καρτών Maestro και Visa Electron. Γίνονται επίσης δεκτές εικονικές κάρτες που εκδίδονται από αυτούς τους οργανισμούς.