ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πολιτική Επιστροφής
Πληροφορίες σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής:
• Έχετε πάντα στη διάθεσή σας 14 ημέρες ημερολογιακών για να αποφασίσετε εάν το προϊόν σας ταιριάζει.
Topeo.gr εγγυάται την επιστροφή της αντίστασης οποιουδήποτε προϊόντος, εφόσον αυτά διατηρούνται σε κατάλληλη κατάσταση πριν από την επιστροφή.
Δικαίωμα επιστροφής:
• Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, "ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ειδοποιήσει γραπτώς τον εμπορού ότι αποσύρεται από την αγορά, χωρίς ποινικές κυρώσεις και χωρίς να αιτιολογείται, εντός 14 ημερολογιακών εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος".
Τα προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας θα εκτοπιστούν ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ, πίσω στην εταιρεία topeo.gr, οδός Κλουκέρου Σάντου, αριθ. 2, τομέας 2, Βουκουρέστι, με δικά σας έξοδα. Εάν τα προϊόντα που μας φθάνουν έχουν γρατσουνιές, λείπουν προστατευτικά φύλλα, έχουν σπασμένες σφραγίδες, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή των ποσών.
• Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα δέμα, πρέπει να το πράξετε μέσω μιας εταιρείας courier. Το τέλος courier θα σας επιστραφεί, μόνο υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αν το προϊόν που λάβατε είναι κατεστραμμένο, έχει ελάττωμα ή δεν είναι το προϊόν που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή η μέγεθος δεν είναι κατάλληλο, αυτό το τέλος δεν θα σας επιστραφεί.
• Τα τέλη μεταφοράς δεν επιστρέφονται εάν το προϊόν δεν έχει ελάττωμα ούτε κατά την παραλαβή ούτε κατά την επιστροφή.
• Παρακαλούμε τηρήστε την προθεσμία για την επιστροφή της αγοράς. Η αντίσταση της επιστρεφόμενης αγοράς θα επιστραφεί μόνο με τραπεζική μεταφορά.
• Παρακαλούμε διατηρήστε την απόδειξη αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάλυσης των ενδεχόμενων διαμαρτυριών και, στην περίπτωση της επιστροφής της αγοράς, μέχρι την επιστροφή των χρημάτων.
• Μετά την λήψη του αιτήματος επιστροφής, το courier θα αποσταλεί στη διεύθυνσή σας για παραλαβή από εμάς, οποιοδήποτε δέμα που αποστέλλεται μέσω άλλης εταιρείας courier θα απορριφθεί! Οι παρακάτω τιμές ισχύουν μόνο μέσω του courier που έχουμε συμβατική σχέση, δεν αποδεχόμαστε επιστροφές που στέλνονται μέσω άλλης εταιρείας courier!
• Αυτή η πολιτική επιστροφής ισχύει για τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος topeo.gr.
Αν σκέφτεστε να επιστρέψετε το προϊόν, μην το χρησιμοποιήσετε! Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα που έχετε λάβει πριν αποφασίσετε να ακυρώσετε την σύμβαση αγοραπωλησίας. Το δικαίωμα επιστροφής υπάρχει για να σας επιτρέψει να εξετάσετε το προϊόν όπως θα το έκανατε σε ένα κατάστημα, όχι για να σας προσφέρει 14 ημέρες ημερολογιακών δωρεάν χρήσης. (Κείμενο απόσπασμα πλήρες από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης)
Μπορεί να προσφερθεί αμέσως Πιστωτική κατάστημα αξίας 120% της παραγγελίας ή η επιστροφή των χρημάτων σε 14 ημέρες. Οι 14 ημέρες ξεκινούν από τη στιγμή που το προϊόν φτάνει σε εμάς.
• Αν το προϊόν έχει ορατά σημάδια χρήσης, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
• Αν το προϊόν έχει ελλείπουσες τμήματα κατά την άφιξή του σε εμάς, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
• Ανάλογα με την κατάσταση, η επιστροφή ενδέχεται να απορριφθεί ή να επιστραφεί μερικό ποσό ή πιστωτικό κατάστημα για το ίδιο ποσό.
• Η αίτηση επιστροφής συμπληρώνεται μέσω της παρακάτω φόρμας.