Οροι και Προϋποθέσεις

Η χρήση αυτού του ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων. Συνιστούμε να τα διαβάσετε προσεκτικά. Η isobel.ro αναλαμβάνει το δικαίωμα να τροποποιεί αυτές τις διατάξεις χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι προσβάσιμη σε αυτήν τη σελίδα.

Η πρόσβασή σας / επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκειται στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης και συνεπάγεται τη ρητή αποδοχή τους και αντιπροσωπεύει τη συμφωνία μεταξύ των μερών.

Οι σχέσεις μεταξύ των μερών διέπονται από τις ακόλουθες κανονιστικές πράξεις:

OG αρ. 21/1992 για την προστασία των καταναλωτών

GEO αρ. 34/2014 για τα δικαιώματα των καταναλωτών σε συμβάσεις που συνάπτονται με επαγγελματίες

Νόμος αρ. 363/2007 για την καταπολέμηση των εσφαλμένων πρακτικών των εμπόρων σε σχέση με τους καταναλωτές και την εναρμόνιση των κανονισμών με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών

Νόμος 365/2002 για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Topeo εγγυάται στον χρήστη περιορισμένη πρόσβαση, για προσωπικό συμφέρον (παραγγελίες μέσω διαδικτύου, πληροφορίες), στον ιστότοπό μας και δεν του δίνει το δικαίωμα να κατεβάσει ή να τροποποιήσει μέρος ή ολόκληρο τον ιστότοπο, να αναπαράγει μέρος ή ολόκληρο τον ιστότοπο. να αντιγράψει , πωλούν / μεταπωλούν ή εκμεταλλεύονται τον ιστότοπο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, για εμπορικούς σκοπούς ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή του.

Ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου - εικόνες, κείμενο, γραφικά, σύμβολα, γραφικά ιστού, email, σενάρια, προγράμματα και άλλα δεδομένα - είναι ιδιοκτησία της SC. Η TOPONE TIKIRIKI SRL και οι προμηθευτές της και προστατεύεται από το Νόμο για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων (νόμος αρ. 8/1996) και τους νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση χωρίς τη συγκατάθεσή μας οποιουδήποτε από τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω τιμωρείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο τομέας Topeo ανήκει στην SC. TOPONE TIKIRIKI SRL. Η χρήση αυτού του εμπορικού σήματος, ονομάτων τομέα ή εμπορικών ονομάτων, λογότυπων και λογότυπων, σε άμεση ή "κρυφή" μορφή (όπως, ενδεικτικά, μετα-ετικέτες ή άλλες τεχνικές ευρετηρίασης, αναζήτηση στο διαδίκτυο) χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με τον νόμο.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο Topeo.ro παράγονται και πωλούνται από εσωτερικούς και εξωτερικούς προμηθευτές. Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ελέγξτε την τελική τιμή πώλησης πριν αγοράσετε ένα προϊόν.