ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πληροφορίες για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής

Έχετε πάντα 14 ημερολογιακές ημέρες για να αποφασίσετε εάν το αντικείμενο είναι κατάλληλο για εσάς. Η isobel.ro εγγυάται ότι θα επιστρέψει την αξία οποιωνδήποτε αντικειμένων υπό την προϋπόθεση ότι έχουν διατηρηθεί σε σωστή κατάσταση πριν από την επιστροφή.

Το δικαίωμα της επιστροφής

Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, «ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ειδοποιήσει εγγράφως τον έμπορο ότι παραιτείται από την αγορά, χωρίς ποινή και χωρίς να επικαλεστεί λόγο, εντός 14 εργάσιμων ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος».

Τα προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας θα αποστέλλονται ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝ, πίσω στην εταιρεία isobel.ro, Str. Cezar Bolliac αρ. 6, Τομέας 3, Βουκουρέστι, με δικά του έξοδα. Εάν τα προϊόντα που φτάνουν σε εμάς έχουν γρατσουνιές, λείπουν προστατευτικά φύλλα, σπασμένες σφραγίδες, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων.

***ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ***

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ COURIER ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: -6 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

- 5 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 150 LEI

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΧΥΜΕΤΡΩΠΟΥ, 6 ΕΥΡΩ + 5 ΕΥΡΩ = 11 ΕΥΡΩ

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ COURIER ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ, ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑΧΥΤΡΟΦΟΡΑ.

ΕΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 150 LEI ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!

Παρακαλούμε τηρήστε την προθεσμία για την επιστροφή των εμπορευμάτων. Η αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων θα επιστραφεί μόνο με τραπεζικό έμβασμα.

Παρακαλούμε φυλάξτε την απόδειξη αποστολής του επιστρεφόμενου πακέτου μέχρι το τέλος της διαδικασίας ανάλυσης οποιασδήποτε αξίωσης και στην περίπτωση επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι τη στιγμή της επιστροφής χρημάτων.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα δέμα, πρέπει να το κάνετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, το κόστος ταχυμεταφορών θα σας επιστραφεί μόνο υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι υποβαθμισμένο, έχει ελάττωμα ή δεν είναι το προϊόν που έχετε παραγγείλει. Εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το μέγεθος δεν ταιριάζει, αυτή η χρέωση δεν θα επιστραφεί.

Με την παραλαβή του αιτήματος επιστροφής, ο courier θα αποσταλεί στη διεύθυνση παραλαβής σας από εμάς, οποιοδήποτε δέμα αποσταλεί από άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών θα απορριφθεί! Οι παρακάτω τιμές ισχύουν μόνο μέσω της συμβεβλημένης από εμάς courier, δεν δεχόμαστε επιστροφές να αποστέλλονται μέσω άλλης εταιρείας ταχυμεταφορών!

Αυτή η πολιτική επιστροφών ισχύει για προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Topeo

Εάν σκοπεύετε να επιστρέψετε το προϊόν, μην το χρησιμοποιήσετε! Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα που έχετε λάβει πριν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συμφωνία πώλησης-αγοράς. Το δικαίωμα επιστροφής υπάρχει για να σας επιτρέψει να εξετάσετε το προϊόν όπως θα κάνατε σε ένα κατάστημα και όχι για να σας δώσουμε 14 ημερολογιακές ημέρες δωρεάν χρήσης. (Το κείμενο λαμβάνεται ολόκληρο από τον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης)